fredag 15 april 2011

Handsken är upplockad och kastad åter...

I gårdagens GP skriver Carin Jämtin (s) följande angående att Håkan Juholt (s) utmanat Fredrik Reinfeldt (m) på debatt inför omvalet:
Den 15 maj går 1,2 miljoner invånare i Västra Götaland till valurnorna igen. Det är det största omvalet hittills i Sverige. Valet är viktigt för alla människor i Västra Götaland. Valet handlar om vilken sjukvård de vill ha i framtiden och hur regionen ska bygga sig stark efter ett par tuffa år. Det handlar om människors vardag och framtid i sin region.
Artikeln handlar om att Fredrik Reinfeldt tackat nej till en sådan debatt. Idag tar Folkpartiets gruppledare i regionen Jonas Andersson upp den handsken. I ett pressmeddelande säger Jonas Andersson:
-Jag delar Carin Jämtins åsikt att väljarna i Västra Götaland har rätt att få veta vilka politiska alternativ som finns för sjukvården i regionen. Om Jämtin anser att Håkan Juholt är den företrädare som bäst kan representera Socialdemokraternas sjukvårdspolitik i Västra Götalandsregionen är jag villig att ta upp den kastade handsken och i en debatt klargöra hur vi i Folkpartiet vill forma framtidens sjukvård. Jag har därför skrivit till Jämtin och bjudit in Håkan Juholt till en debatt med mig om hälso- och sjukvård.
Nu inväntar vi spänt svaret från Juholt. Göteborgsliberalen har bloggat om det men läs gärna även Jonas egen blogg om han åsikter och vår sjukvårdspolitik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar