måndag 9 maj 2011

Rädda din vårdcentral!

"I valet använder Socialdemokraterna ett budskap som starkt ifrågasätter alla privata alternativ i hälso- och sjukvården. Det är beklagligt att Socialdemokraterna nu tycks gå Vänsterpartiet till mötes och ställer upp på Vänsterpartiets benhårda linje mot privata alternativ, vilket gör att 84 privat drivna vårdcentraler nu riskerar att stängas 2014." - Jonas Andersson (FP)

I dag kan alla invånare, över 16 år, välja bland 200 vårdcentraler runt om Västra Götalandsregionen. Sedan vårdvalet genomfördes, på initiativ från Folkpartiet, har det tillkommit 84 nya vårdcentraler. Friheten att välja ledde till ett ökat utbud, bättre tillgänglighet, service och bemötande.

Valfriheten har bidragit till att öka mångfalden i sjukvården, gett patienterna mer makt och skapat större frihet för personalen. Valet på söndag kan ändra på allt det där. Vänsterpartiet går till val på att stänga alla fristående vårdcentraler när deras avtal löper ut 2014. Sätt stopp för Vänsterpartiet och de rödgrönas planer. Rädda din vårdcentral och försvara din rätt att välja.

Fler bloggar: Pär, GL, Berit,

torsdag 5 maj 2011

I dag börjar valet!

I dag började förtidsröstningen till regionfullmäktige. Det här valet är ett bevis på att vår demokrati fungerar - att varje röst ska räknas, det är därför vi nu har omval eller nyval i hela Västra Götalandsregionen.

Det har rapporteras de senaste dagarna om ett lågt valdeltagande och ett stort ointresse för valet som nu är här, det är oroväckande. Region omsätter nära 40 miljarder om året, över 90 procent av budgeten går till hälso- och sjukvården. Det är över 42 miljarder skäl till att använda sin röst. Runt om i världen slåss människor för demokrati och för att kunna genomföra fria och rättvisa val. Vi ska vara stolta över vår demokrati och vi ska vara stolta över att vi har möjligheten att påverka vår gemensamma framtid.

Självklart ska du använda din röst och göra din åsikt hörd. Gå och rösta. Du får gärna rösta med Folkpartiet och du får gärna kryssa mig. Men det viktigaste är att du faktiskt röstar. Lycka till med ditt val!

onsdag 4 maj 2011

Banderollerna är uppe!

Nu är Daniels banderoller uppe runt om i Göteborg. På bilden ses Lennart Duell säkra en av dem i närheten av Ullevi.

måndag 2 maj 2011

Banderollerna är här!

Inför slutspurten av Daniels personvalskampanj kommer vi nu att sätta upp stora banderoller med olika budskap runt om i Göteborg. Du får gärna hjälpa till. Hör av dig.



Daniel Andersson intervjuas inför omvalet

Kampanjen i bilder

Daniel bladar sitt personvalsmaterial och valsedlar tillsammans med broschyren, 6 skäl att rösta på Folkpartiet den 15 maj, på partiexpeditionen.


Daniel delar ut valmaterial i Örgryte.